Bioenergija

Težko je podrobneje opisati, kaj bioenergija pravzaprav je in kako deluje. Za razum ostaja skrivnost, v duhu in duši pa se ob vzpostavitvi energetske povezave pojavi zavedanje o tej energiji – kot star spomin, ki je le čakal na pravi sprožilec. Pretok bioenergije je preprost in popolnoma naraven proces. Stanje, ki prežame telo v bioenergetski povezavi, rad primerjam z občutkom, ko nam v naročju prede mačka. Posrka nas vase, pozabimo na čas in prostor ter samo uživamo.

Bioenergija enostavno deluje! Za tem dejstvom po 19ih letih in desettisočih bioenergetskih obravnavah neizpodbitno stojim. Pri kakršni koli bolezni, kakršnem koli stanju. Nisem še naletel na bolezen, pri kateri z bioenergijo ne bi mogel kompetentno pomagati, seveda v okviru pacientovih realnih zmožnosti in kapacitet.

Izjemno učinkovita je tudi kot preventiva. Z redno obravnavo vaše zdravje ostane vaše, na nivoju, ki si ga vi želite. Velja načelo, da je bolje vzdrževati in preprečiti kot pa zdraviti. Za zdravilsko obravnavo je skratka vedno pravi čas, ne glede na trenutne okoliščine. Najsi bodo to stare poškodbe, ki vam še vedno grenijo vsakdan, kronična izčrpanost v kombinaciji z razbolelim vratom in glavoboli, boleče menstruacije in hladna stopala,  stanja po operacijah, kakršna koli bolezen ali stanje, povezano z njo, psihične in čustvene stiske zaradi 12-urnega delavnika, mišična utrujenost zaradi prekomerne fizične aktivnosti … Vsem se kvaliteta življenja lahko izboljša s pomočjo močnejšega in stabilnejšega energetskega telesa. Kontraindikacij ni, prav tako ne stranskih učinkov, kompatibilnost z ostalimi metodami zdravljenja pa je odlična.

Zdravljenje z bioenergijo poteka štiri zaporedne dni po 30 min. Za tiste, ki zaradi zdravstvenih ali drugačnih razlogov ne morejo priti osebno na terapijo, je na voljo tudi bioenergetska obravnava na daljavo.