Pravni pogoji poslovanja

Zdravljenje z bioenergijo ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja in služi le kot dopolnilo. V primeru bolezni in težav se o načinu zdravljenja posvetujte z zdravnikom.

Zdravljenje z bioenergijo ne zagotavlja ozdravitve, je pa vaša ustavna pravica, katero lahko izkoristite. Bioenergetsko zdravljenje se prakticira na podlagi diagnoze,  podane s strani uradne medicine.

Udeležba na bioenergetskem tretmanu je na vašo lastno odgovornost.  Prav tako avtor ne prevzema kakršnekoli odgovornosti moralne ali materialne narave, povezane s samim izvajanjem bienergetskega tretmaja.

Bioenergetik ne postavlja nikakršne diagnoze in se v nobenem smislu (svetovanje, komentiranje etc.) ne vmešava v proces zdravljenja uradne medicine. Nadaljevanje, spreminjanje, dopolnjevanje ali ukinitev uradnega zdravljenja, kot tudi ponovno diagnosticiranje in potrditev sprememb zdravstvenega stanja, je strogo v domeni uradne medicine.

Uporabniki storitve zdravljenja z bioenergijo sprejemate in razumete vse zgoraj navedene pogoje in se v celoti strinjate z njimi. Nepolnoletne osebe in osebe s posebnimi potrebami ovezno pridejo v spremstvu staršev ali skrbnikov.

Varstvo osebnih podatkov

Podjetje Boštjan Križaj, s. p., se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletnih strani www.bostjankrizaj.com ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Spletne strani uporabljajo “piškotke”. To so majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste “piškotke” sprejeli ali zavrnili.

Na spletni strani so nameščeni tudi piškotki, ki omogočajo merjenje oglaševanja v Googlovem prikaznem omrežju. Tako mi kot druge strani, na primer Google, uporabljamo piškotke za informiranje, optimiziranje in prikazovanje oglasov glede na pretekle obiske na tej spletni strani. Če ne želite, da se vaš obisk meri na ta način, lahko to možnost izključite tukaj.

Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.

Izključitev odgovornosti

Spletna stran www.bostjankrizaj.com je postavljena in vzdrževana z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu podjetje Boštjan Križaj, s. p. ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako podjetje ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, podjetje Boštjan Križaj, s. p. ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.

Avtorske pravice

© Copyright 2021 www.bostjankrizaj.com
Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebuje spletna stran www.bostjankrizaj.com, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja podjetja Boštjan Križaj, s. p., ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.