Boštjan Križaj

zdravilec

Osnovno orodje, ki ga kot zdravilec uporabljam pri obravnavi svojih klientov, je bioenergija, energertsko zdravljenje pa dopolnjujem še z energetsko tui na masažo, refleksno masažo stopal, radiestezijsko detekcijo in meditacijo s planetarnimi gongi.

Moj dar, kanalizirati življenjsko energijo, mi omogoča, da klientom ob uporabi omenjenih tehnik zelo učinkovito pomagam pri njihovih težavah. Zavestna energetska povezava z ‘izvorom’ me spremeni v medij, skozi katerega začne teči energija v klienta. Zdravilski odnos (ali meditacija, molitev – kar vam je bližje) je zame nekaj zelo naravnega, skoraj kot dihanje. Vsi ljudje smo v določeni meri sposobni generirati ta tok, meni pa je to položeno v zibko, je moj dar, moja veščina in moja strast. Izpolnjuje me kot bitje in mi omogoča, da se razvijam na vseh nivojih, vsak dan. V veliko veselje mi je to deliti z vsemi, najsi bo to pri rehabilitaciji po bolezni/poškodbi, regeneraciji ali samo pri polnjenju energetske baterije.

Moje zdravilske sposobnosti oziroma moj unikaten nabor veščin je namenjen vsem. Obravnave potekajo individualno in so v celoti prilagojene vašim potrebam. Primarni cilj mojih terapij oz. obravnav je napolniti energetsko telo ter v njem ustvariti ravnotežje. Ko je aura stabilna, v ravnotežju, ko je energetsko telo v svoji polni radiaciji, je tudi v svoji optimalni funkciji. To se zelo hitro začne odražati na fizičnem telesu, in sicer v višjem nivoju splošnega zdravstvenega stanja. Regeneracija po telesni aktivnosti je hitrejša in boljša, prav tako proces rehabilitacije po poškodbah in boleznih. Izboljša se krvna slika in kvaliteta spanca, kar pomeni več energije in volje za vsakodnevne obveznosti. Nivo stresa, ki nas je prej spravljal na kolena, z lahkoto obvladamo. Dobimo višjo kvaliteto življenja na vseh nivojih, duhovnem, duševnem, čustvenem in fizičnem. Dobimo ravnotežje in dobimo zdravje.

Boštjan Križaj

zdravilec

Izhajam iz vrhunskega športa, več kot 10 let sem bil član slovenske smučarske reprezentance. Težke poškodbe in dolgotrajne rehabilitacije so me pripeljale na Zdravstveno fakulteto, na študij delovne terapije in fizioterapije. Med študijem sem odkril svet tradicionalnih metod zdravljenja in hitro so postale moj osnovni fokus – najprej starokitajska energetska tui na masaae in refleksna masaža stopal, sledila so eterična olja, svet kristalov in planetarni gongi. Še pred diplomo iz delovne terapije leta 2005 pa sem v sebi odkril zdravilca, bioenergetika, in moja pot se mi je zelo jasno pokazala. Postal sem profesionalec in študij fizioterapije je bil posledično odložen. 12 let sem deloval v kolektivu Zdenka Domančića v Kranjski Gori in na Bledu kot zdravilec in prevajalec, v okviru inštituta za bioenergijo in radiestezijo pa sem deloval kot vodja praktičnih delavnic,  predavatelj in mentor. Tekom 19ih let,  odkar se profesionalno ukvarjam z bioenergijo, sem opravil več kot 80 000 terapij in skozi proces izobraževanja v tradicionalnih metodah pospremil več kot 10 000 učencev. Od leta 2018 sem na samostojni poti, odkrivam svoje sposobnosti na nove načine, in nove načine v svojih sposobnostih. Spoznavam, kako neverjetno skrivnosten in enostaven je ta svet, ki ustvarja moj vsakdan. Rad plezam, hodim v hribe in prakticiram borilno veščino tai ji. Sem mož čudoviti ženski ter oče dvema najstnikoma z iskro v očeh.